PK Elektro Logo

PK-Elektro Kft

Villamosipari vállalkozás

+36 (70) 524 9737 | E-mail küldés


Bemutatkozás

Profilképem

Puklér Krisztián

Villanyszereléssel foglalkozó vállalkozásunk 2003-ban alakult betéti társaságként. Az elmúlt években elégedett ügyfeleinknek köszönhetően 2011-re úgy döntöttünk, hogy a jövőben egy új cégforma alatt igyekszünk megrendelőink igényeiknek eleget tenni, így 2012-ben megalapítottuk a PK-ELEKTRO KFT-t, melyben természetesen ugyanúgy állunk rendelkezésükre minden meglévő és új ügyfeleinknek. Lakossági, kisebb megrendeléseket is ugyanúgy szívesen fogadunk, mint céges illetve nagyobb volumenű projektekre való felkérést. Munkákat főként Sopron és környékén tudjuk vállalni:
Miért válasszon minket?

~ A kivitelezés során csak jó minőségű anyagokat szerelünk be, megrendelőink igényeinek megfelelően

~ Kollégáink tapasztalt szakemberek révén, a legjobb tudásukkal az Önök elvárásai szerint dolgoznak

~ Elvégzett munkáinkra mindig garanciát vállalunk


A KFT célja, hogy bármilyen szerelés vagy hiba elhárítás esetén bizalommal forduljanak hozzánk és az elvégzett munka után a megrendelő elégedett legyen. További információért hívjom bizalommal!

Honlapunkon böngészve megtalálhat cégünkről olyan tartalmakat amik alátátmasztják szakértelmünk, megbízhatóságunk, illetve információt nyújtunk még szolgáltatásainkról, referenciáinkról is. Amennyiben árajánlat kéréssel fordulna hozzánk, ezt is megteheti, online, itt az oldalon. Az árajánlat menüpont alatt egy rövidebb űrlappot kitöltve gyorsan és eredményesen tudja kérését elküldeni számunkra, melyre 1-2 munkanapon bellül választ adunk. Természetesen pontos árajánlatot mindig csak személyes megbeszélés és helyszíni felmérés alapján tudunk készíteni. >>> Tovább az ajánlathoz >>>Tisztelettel:

Puklér Krisztián

ügyvezető


Mi bírjuk a feszültséget


Üzenet küldésVárom érdeklődését, legkésőbb a következő munkanapon visszahívom

Hozzájárulok adataim kezeléséhez, mert elolvastam az Adatvédelmi Nyilatkozatot